11.7 C
London
Friday, November 19, 2021
11.7 C
London
Friday, November 19, 2021

O femeie din Marea Britanie a încercat să deschidă ușa avionului în timpul zborului

O femeie din Marea Britanie a fost condamnată la doi ani de închisoare, după ce a încercat să deschidă, în zbor, ușa unui avion cu 206 pasageri la bord.

Incidentul s-a petrecut în luna iunie, 2019, când Chloe Haines, în vârstă de 26 de ani, care călătorea spre Turcia, a fost oprită de membrii echipajului și de alți pasageri în momentul în care a încercat să deschidă ușa aeronavei, în timpul zborului.

- Advertisement -

Este unul dintre cele mai grave cazuri de perturbare a zborului. I-am interzis doamnei Haines să mai zboare cu noi vreodată”, a declarat Steve Heapy, CEO Jet2.com și Jet2holidays.

Femeia a fost nevoită să plătească și o amendă în valoare de 85.000 de lire sterline.

În urma incidentului, două avioane de vânătoare din cadrul Forțelor Aeriene Britanice au fost nevoite să însoțească aeronava înapoi pe aeroportul Stansted din Londra.

Potrivit unui judecător, Chloe Haines se afla sub influența alcoolului și a unui cocktail de medicamente, în timpul zborului, și nu-și poate aminti ce s-a întâmplat.

După ce s-a ridicat de pe scaun și s-a îndreptat spre ușă, cu intenția de a o deschide, femeia a început să strige: „Vreau să mor” și „O să vă omor pe toți”, lovind și un membru al echipajului de zbor, potrivit martorilor.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: