12.3 C
London
Sunday, September 12, 2021
12.3 C
London
Sunday, September 12, 2021

O femeie din Marea Britanie a fost înjunghiată mortal, în plină zi

Aliny Mendes, 39 de ani, din Streatham, Marea Britanie, își luase copiii de la școală când a fost atacată, în plină zi, de un bărbat care a sărit dintr-un jeep. Ea se mutase recent în zonă, după ce s-a despărțit de soțul ei.

Doi bărbați au fost arestați în legătură cu uciderea femeii. Poliția crede că suspecții o cunoșteau pe victimă. Ea a fost înjunghiată în timp ce își ținea unul dintre copii în brațe.

Paramedicii au încercat să o readucă la viață, dar decesul lui Aliny a fost pronunțat la fața locului, potrivit metro.co.uk.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/
- Advertisement -

Incidentul a avut loc vineri după-amiază și a șocat membrii Bisericii Catolice, comunitate din care mama a patru copii făcea parte.

După moartea lui Aliny enoriașii Bisericii St George din Epsom au făcut o pagină de crowdfunding pentru a strânge bani pentru familia ei.

Acesta este un incident tragic și șocant în care o femeie și-a pierdut viața după ce a fost atacat în plină zi. În acestă etapă, credem că victima și suspectul se cunoșteau. Ofițerii investighează cele întâmplate. Credem că mai mulți membrii ai comunității au fost martori la atac”, a declarat inspectorul șef Michael Hodder de la Poliția din Surrey.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: