12.5 C
London
Tuesday, November 9, 2021
12.5 C
London
Tuesday, November 9, 2021

O familie de români stabiliți în Marea Britanie a fost atacată lângă Calais de mai mulți imigranți

O familie de români stabiliți în Marea Britanie a fost atacată lângă Calais, în momentul în care se întorceau dintr-o vacanță din Franța, de către mai mulți imigranți furioși că nu pot tranzita tunelul ce leagă cele două state, informează Daily Mail.

Marius și Cristina Mihăiescu se întorceau alături de fiica lor Sara dintr-un concediu pentrecut în Franța. Cum ruta de întoarcere era prin Eurotunel, ei au fost nevoiți să treacă printr-un loc în care au existat mai multe confruntări în ultima perioadă între imigranți și forțele de ordine.

Niciunul dintre membrii familiei nu a fost rănit, dar sperietura a fost mare, iar mașina are acum nevoie de reparații.

Românii au fost nevoiți să încetinească pe măsură ce se apropiau de punctul de trecere a frontierei, moment în care de după gardul ce delimitează intrarea în Eurotunel a zburat un stâlp de metal ce măsoară aproximativ 2 metri. Acesta s-a înfipt în în partea frontală a autoturismului, distrugând unul din faruri. Românii nu au putut oferi mai multe detalii autorităților deoarece stâlpul a fost aruncat de la o distanță mare, iar afară era întuneric.

- Advertisement -

Confruntate și ele cu afluxul de imigranți, Franța și Marea Britanie s-au declarat depășite de situație și au cerut sprijinul Uniunii Europene. Confruntări între imigranți și forțele de ordine au loc zilnic, poliţia fiind adesea nevoită să intervină cu gaze la crimogene şi gloanţe de cauciuc în încercarea de a gestiona situaţia.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceb1

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: