10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022
10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022

O companie foarte mare a decis să plece din Marea Britanie după Brexit

Marea Britanie are mari probleme după ce s-a votat ieşirea din Uniunea Europeană. O companie foarte mare a decis să plece din Regatul Unit.

Unul dintre cele mai mari magazine de produse cosmetice a anuntat ca va parasi Anglia, dupa BREXIT.

Astfel, brandul Lush din UK isi muta cea mai mare parte a productiei in Germania. Mark Constantine, fondatorul si directorul executiv al lantului de magazine Lush, a confirmat faptul ca va pleca din Regat, dupa ce britanicii au decis sa iasa din Uniunea Europeana. Conform Metro, Lush a angajat peste 1400 de persoane in orasul britanic Poole, dar cei mai multi dintre ei nu sunt cetateni britanici.

- Advertisement -

Fondatorul companiei a declarat ca rezultatele referendumului de la finalul lunii iunie arata ca cetatenii straini nu sunt doriti in acea zona, tinand cont ca 58% dintre britancii din Poole au votat pro-BREXIT.

Astfel, pentru ca jumatate din anunturiuk.com Lush-din-UKpersonalul Lush din Marea Britanie este format din cetateni imigranti, presedintele companiei a fost nevoit sa ia aceasta decizie. “Toti acesti oameni au descoperit acum ca nu sunt doriti in Poole, pentru ca cei de aici au votat impotriva lor. Noi avem suficient profit, ne putem muta productia in alta tara din Europa si tot vom fi la fel de aglomerati ca la Craciun” a declarat Constantine.

Noi am decis inca de anul trecut sa ne deschidem inca o fabrica in Germania, pentru ca toti erau confuzi cu privire la Brexit. Nimeni nu avea raspunsuri la intrebarile noastre” a mai spus acesta. Productia din Marea Britanie asigura vanzarile de pe jumatate din glob ale produselor Lush, anunţă ProTV.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: