5.2 C
London
Friday, October 22, 2021
5.2 C
London
Friday, October 22, 2021

O companie care ofera servicii sexuale, este sprijinita cu bani de guvernul britanic

Guvernul de la Londra oferă un ajutor financiar de 170.000 de lire pentru o companie care organizează petreceri sexuale, a aflat CNN.

Un reprezentant ”Killing Kittens”, firmă cu filiale la Londra și la New York, a confirmat că sprijinul vine din fondul guvernului britanic destinat ”startup-urilor” pentru a supraviețui crizei coronavirusului.

- Advertisement -

Fondată în 2005, compania ”Killing Kittens” se consideră ”printre pionierii producțiilor pentru adulți și cu cea mai rapidă dezvoltare din lume”, potrivit directorului Emma Sayle.

Firma organizează petreceri sexuale cu persoane mascate, la care articipă doar membri afiliați, iar evenimentele se desfășoară în locații exclusiviste, potrivit site-ului său web.

Site-ul are 180.000 de membri în 12 țări și a înregistrat o creștere de 330% a traficului pe site-ul său web în timpul pandemiei.

Pandemia a forțat compania să-și mute toate evenimentele în online, accelerând planurile existente de a intra în industria sex-tech – ”un sector în creștere rapidă care cuprinde produse și afaceri concentrate pe îmbunătățirea experiențelor sexuale”.

Peste 800 de companii au accesat fondul guvernului britanic, 507,5 milioane £, de la lansarea sa în mai, potrivit cifrelor de la Trezoreria Marii Britanii.

Recent, guvernul britanic a dat contracte de miliarde de lire pentru echipament medical unor apropiați sau firme de apartament, sub pretextul urgenței COVID-19.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: