16.1 C
London
Tuesday, June 22, 2021
16.1 C
London
Tuesday, June 22, 2021

O asistentă medicală care izbucnește la vederea unor tineri care beau bere pe iarbă (video)

O înregistrare video cu o asistentă medicală care izbucnește la vederea unor tineri care, în ciuda restricțiilor, se relaxează și beau bere pe iarbă, a devenit virală în Marea Britanie.

Filmulețul postat pe Facebook a fost filmat chiar de asistenta medicală care i-a întâlnit pe tineri în localitatea Basingtoke.

- Advertisement -

În ciuda restricțiilor provocate de pericolul coronavirusului, grupul de prieteni a ieșit la plimbare cu bicicletele. Tinerii s-au oprit în părculețul din spatele casei asistentei și s-au întins pe iarbă, la soare, pentru a bea bere.

”Soțul meu nu e plătit. Eu trebuie să muncesc mereu peste program. Am doi copii acasă. Și trebuie să mă duc la muncă în fiecare zi, temându-mă că îl voi aduce acasă (coronavirusul – n.r.), din cauza unor oameni ca voi!”, a izbucnit asistenta.

Tinerii au început să se ridice de pe iarbă. ”Atunci nu sta lângă noi”, a răspuns unul dintre ei.

În cele din urmă, tinerii și-au luat bicicletele și au plecat. Înregistrarea postată ulterior pe Facebook de britanică a avut mii de distribuiri.

În weekendul sărbătorii catolice de Paște vremea a fost frumoasă în Marea Britanie, dar autoritățile au avertizat populația să evite ieșirile afară în spații publice precum parcuri sau plaje, spune Sky News.

Marea Britanie e una dintre cele mai afectate țări de pandemia de coronavirus.

737 de decese au fost anunțate duminică, bilanțul total al victimelor crescând la 10.612 în această țară.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: