15.4 C
London
Saturday, July 2, 2022
15.4 C
London
Saturday, July 2, 2022

O asistentă la terapie intensivă acuză: “Mi s-a spus să-mi fac testamentul înainte de a intra”

O asistentă de terapie intensivă susține că șefii Sistemului Național de Sănătate din Marea Britanie (NHS) i-au spus să-și pregătească testamentul înainte de a trata pacienții cu coronavirus scrie Daily Mail.

Amber Cowan, în vârstă de 28 de ani, lucrează la un spital din Glasgow și susține că managerii ei i-au spus să-și pună lucrurile în ordine înainte de a începe prima tura de noapte într-un salon cu bolnavi de COVID-19.

- Advertisement -

Aceasta a scris săptămâna aceasta pe Twitter: „Ați spus la 28 de ani pentru a vă asigura că aveți pensia și veți sorta. Primul noptieră în terapie intensivă și avem personal scurt. Deși nu era un sfat oficial, un alt medic din NHS a declarat ieri pentru MailOnline: „Un prieten care are 28 de ani mi-a spus că și-a făcut testamentul.”

Am auzit oamenii spunând:„ Vreau să iau coronavirus, ca să fiu imun ”. Nu merge așa

Personalul medical din prima linie tratează în prezent pacienții diagnosticați cu coronavirus, fără îmbrăcăminte de protecție recomandată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Medicii și asistentele îngrozite acuză Guvernul pentru că nu le-au furnizat suficiente mănuși, măști, costume și ochelari de protecție pe fondul pandemiei. Localnicii șocați din Glasgow au aplaudat-o pe doamna Cowan și colegii săi pentru că „și-au pus viața pe linie pentru a-i salva pe ceilalți”

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: