1 C
London
Tuesday, January 18, 2022
1 C
London
Tuesday, January 18, 2022

Numărul total al atacurilor rasiste din Marea Britanie sunt in creştere (video)

O cameră de supraveghere a surprins o agresiune în care o tânără femeie musulmană este atacată din spate, de către un agresor mascat, care o loveşte pe femeie lăsând-o inconştientă.

Imaginile sunt surprinse în Plaistow, zona de Est a Londrei, oraş în care atacurile împotriva musulmanilor s-au dublat în ultimele 12 luni, de la 406 la 800 de atacuri, informează standard.co.uk.

Numărul total al atacurilor rasiste din Marea Britanie, care au avut loc în cursul anului 2014 au înregistrat o creştere de 28%, de la 9.965 de atacuri declarate la un total de 12.749 atacuri, până la sfârşitul anului.

- Advertisement -

Victimele atacurilor consideră că această creştere se datorează faptului că agresorii nu sunt arestaţi.

De asemenea, în multe cazuri victimele sunt prea înfricoşate ca să meargă la poliţie, fapt ce confirmă ipoteza conform căreia numărul agresiunilor este mult mai mare.

Mergeam pe stradă înspre muncă când am observat un bărbat venind foarte hotărât spre mine. Am crezut că mă va lovi. Mi-a spus ceva legat de omorârea creştinilor în Orientul Mijlociu şi ţipa la mine

a declarat Sahina Khan, 31, o altă victimă a unui atac rasist, pentru standard.co.uk.

Deşi cele mai multe atacuri vizează femeile, comunitatea avertizează că aceste atacuri îi atrag pe tinerii musulmani către extremiştii care caută recruţi, pentru a-i trimite să lupte în Orientul Mijlociu.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: