11.9 C
London
Monday, June 21, 2021

Numărul de cazuri de pacienți infectați cu coronavirus în Marea Britanie a crescut la 319

- Advertisement -

Autoritățile din Marea Britanie au declarat că numărul de cazuri de pacienți infectați cu virusul Corona în Marea Britanie a crescut  de la 46 la 319.

Conform ultimei actualizări zilnice de la Departamentul de Sănătate, un număr de 24.641 de persoane testate au avut rezultatul negativ. Numărul deceselor cauzate de virus în Marea Britanie rămâne la cinci, toate cele cinci cazuri având condiții de sănătate precare.

- Advertisement -

Boris Johnson a prezidat luni o întâlnire de urgență tip Cobra, în cadrul căreia miniștrii au avut în vedere introducerea de măsuri de „distanțare socială”, printre care interzicerea evenimentelor mari, închiderea școlilor și încurajarea oamenilor să lucreze de acasă.

Purtătorul de cuvânt al premierului a insistat ca Marea Britanie să treaca din faza de izolare, la ,, întârziere.

Anunțând cinci noi cazuri în Scoția  dintr-un total de 23 de cazuri, Nicola Sturgeon a spus că există o „inevitabilitate din ce în ce mai mare” a unui focar de Covid-19 în Marea Britanie.

Între timp, medicii au avertizat că unele spitale vor rămâne săptămâni întregi fără echipament de protecție pentru personal.

Un manager de la Sistemul Național de Sănătate a declarat pentru The Independent că sunt conștienți de trei trusturi ale Sistemului Național de Sănătate care nu aveau suficient echipament și făceau rații pentru a ține cât mai mult proviziile.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news