13 C
London
Saturday, January 29, 2022
13 C
London
Saturday, January 29, 2022

Npower prima companie de energie din Marea Britanie care reduce preturile

Compania Npower a anunta o reducere de peste 5% a preturilor gazelor, aceasta fiind cea mai mare reducere de pana acum. Npower este deja a patra din cele sase companii energetice mari din Marea Britanie, care anunta o reducere de pret.

Scottish Power a declarat la inceputul acestei saptamani ca va reduce pretul gazelor naturale cu 4,8%. A urmat apoi compania British Gas, care a anuntat o reducere de 5% si EON, care a redus tariful gazului standard cu 3,5%. Conform skynews, veti simti scaderea preturilor incepand cu luna viitoare.

- Advertisement -

Vestea ca o alta companie de energie va reduce facturile consumatorilor este o veste buna si extrem de importanta, evidentiind presiunea concurentiala dintre marile firme energetice.

Oare anuntul celor de la Npower, va determina si celelalte doua companii mari SSE si EDF Energy, sa anunte reduceri? Vom vedea in zilele urmatoare…

Domnul Matthew Hancock, ministrul de Afaceri si Energie al Marii Britanii, se va intalni saptamana viitoare cu reprezentantii celor sase companii, pentru a discuta despre perspectiva unor reduceri suplimentare si mai mari.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: