-1 C
London
Monday, November 29, 2021
-1 C
London
Monday, November 29, 2021

Nou zbor pe ruta Oradea-Londra Stansted, din septembrie

Compania aeriana irlandeza Ryanair a anuntat joi ca, incepand cu luna septembrie, va opera trei zboruri saptamanale pe ruta Oradea – Londra Stansted.

Compania a precizat ca va lansa zborurile pe ruta Oradea- Londra cu doua luni mai devreme decat era programat initial, datorita cererii mari venite din partea clientilor romani.

Cu aceasta ocazie, compania a anuntat ca a pus in vanzare bilete incepand de la 24,99 euro pentru calatorii in septembrie si octombrie. Oferta va fi disponibila pana in 17 aprilie.

- Advertisement -

In februarie, compania aeriana irlandeza Ryanair anunta ca intentiona sa lanseze mai multe zboruri intre Bucuresti si centrele financiare ale Europei si estima ca ajunge la 2,6 milioane de pasageri in anul fiscal 2018, potrivit unui interviu acordat Seenews.com de directorul de marketing Denis Barabas, ceea ce ar insemna urcarea pe locul trei in topul liniilor aeriene active in Romania.

Liderul pietei este Wizz Air, cu 5,5 milioane de pasageri transportati in 2016, urmat de Blue Air, cu 4 milioane de pasageri, si de Tarom cu 2,41 milioane pasageri.

Ryanair a transportat 680.000 de pasageri in primele sase luni ale anului trecut.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceincont

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: