18.9 C
London
Saturday, July 2, 2022
18.9 C
London
Saturday, July 2, 2022

Ninsorile fac prăpăd în Marea Britanie, zboruri anulate şi drumuri închise

Zborurile de pe aeroportul din Birmingham au fost anulate din cauza ninsorilor, alte drumuri fiind închise, iar multe localităţi au rămas fără electricitate, informează presa engleză, potrivit stiripesurse.ro.

Condiţiile meteorologice nefavorabile au afectat mai multe zone, inclusiv în Ţara Galilor şi Scoţia.

Nivelul stratului de zăpadă ar putea ajunge la 20 centimetri, a anunţat serviciul de meteorologie, iar compania feroviară a anunţat că circulaţia trenurilor ar putea fi întârziată cu până la 10 minute.

Metroul din Londra a fost dat peste cap de ninsori. Linia centrală de metrou, Piccadilly, și linia Metropolitană, au fost practic în haos, la fel și liniile de autobuze, din cauza zăpezii.

- Advertisement -

Serviciul de meteorologie a mai anunţat că este posibil ca mai multe localităţi să fie izolate din cauza drumurile impracticabile, iar multe dintre acestea nu beneficiază de electricitate.

Mai mulți români care urmau să zboare din Londra la Cluj-Napoca au rămas blocați, duminică dimineața, deoarece aeronava care trebuia să-i aducă în țară nu a putut decola din cauza vremii nefavorabile, potrivit libertatea.ro.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: