2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022
2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022

Nigel Farage (UKIP) sustine ca se va produce “un cutremur” in politica britanica

[quote_box_center]Liderul partidului UKIP din Marea Britanie, Nigel Farage, sustine ca se va produce “un cutremur” in politica britanica, daca formatiunea sa va triumfa la alegerile europarlamentare din luna mai[/quote_box_center]
Politicianul britanic a facut afirmatiile la lansarea campaniei partidului sau pentru alegerile europene, precizand ca politicile sale pe temele imigratiei si Uniunii Europene sunt “directe” si “simple“.

Partidul lui Farage cere iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, dar si inasprirea regulilor privind imigratia, iar puterea de decizie pe acest subiect sa fie transferata de la Bruxelles la Londra.
Vrem sa avem, post-UE, o politica sensibila, deschisa a imigratiei, care spune ca intampinam oamenii, insa trebuie sa controlam cantitatea si calitatea celor care vin in Marea Britanie.

- Advertisement -

[pull_quote_center]Si, in acest moment, ne-am intors spatele talentelor din India si din Noua Zeelanda, din cauza unei usi deschise pentru Romania si Bulgaria. Si acest lucru nu are niciun sens[/pull_quote_center]

Acesta a vorbit si despre posterele in care se spune ca 26 milioane de muncitori europeni urmaresc locurile de munca din Regatul Unit, ceea ce reprezinta “o reflexie dura a realitatii”.

Alegerile europarlamentare au loc pe 22 mai, in Marea Britanie, fiind de asteptat ca UKIP sa-si imbunatateasca rezultatul din anul 2009.Un alt poster infatiseaza un muncitor britanic, care este asezat pe trotuar si pare a cersi, iar mesajul este “Muncitorii britanici sunt loviti dur de forta de munca ieftina si nelimitata”.

Nigel Farage a transmis si el un mesaj britanicilor: “Acestea sunt cele mai importante alegeri europene pe care le-am avut in aceasta tara“.

[pull_quote_center]Avem sansa sa provocam un asemenea soc in sistemul politic britanic, ca nu va fi mai putin decat un cutremur. Daca UKIP castiga aceste alegeri, un referendum si o oportunitate pentru noi sa preluam din nou controlul tarii noastre vor fi cu un pas urias mai aproape[/pull_quote_center]

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: