6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022
6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Nigel Farage si Ed Miliband au demisionat după înfrângerea de la alegerile parlamentare

Ed Miliband a demisionat de la conducerea Partidului Laburist

Liderul Partidului Laburist din Marea Britanie, Ed Miliband, a demisionat, din fruntea formațiunii politice, după eșecul la alegerile parlamentare de joi,

[pull_quote_center]Acesta nu este discursul pe care voiam să îl susţin astăzi pentru că eu credeam că Marea Britanie are nevoie de un Guvern laburist. Încă mai cred acest lucru, dar publicul a votat altfel noaptea trecută. Îmi depun demisia, care va intra în vigoare după comemorările de Ziua Victoriei din această după-amiază. Vreau să fac acest lucru imediat pentru că partidul are nevoie de o dezbatere deschisă în legătură cu calea ce trebuie urmată fără constrânger[/pull_quote_center] , a anunțat Miliband în cursul zilei de vineri, în faţa susţinătorilor săi.

“I’m sorry” but “I will never give up on the Britain I believe in” – Labour leader, Ed Miliband resigns #GE2015

Liderul UKIP Nigel Farage a demisionat după ce nu a obținut niciun mandat în Camera Comunelor

- Advertisement -

Cofondatorul Partidului pentru Independența Marii Britanii (UKIP, eurofob), Nigel Farage, a anunțat vineri că renunță la funcția de lider al UKIP după ce nu a reușit să intre în parlament în urma alegerilor legislative desfășurate joi în Marea Britanie.

Totuși, Farage nu a exclus posibilitatea de a candida din nou pentru conducerea formațiunii, transmite Reuters.

‘[pull_quote_center]Vor avea loc alegeri pentru conducerea viitorului lider UKIP în septembrie și voi lua în considerare în timpul acestei veri dacă mă voi înscrie pentru a face această muncă din nou[/pull_quote_center]’ , le-a declarat Farage reporterilor.

Partidul Conservator al premierului David Cameron ar fi obţinut 325 locuri în Parlamentul de 650 de locuri, conform rezultatelor preliminare anunţate de BBC, şi este aproape de o majoritate în Parlament.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook sau urmati-ne pe Twitter.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: