6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022
6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Nigel Farage crede că Marea Britanie ar trebui să renunțe la legile anti-discriminare

Nigel Farage, s-a declarat în favoarea unei aboliri a legislaţiei antidiscriminare în Marea Britanie şi a criticat lipsa de voinţă a musulmanilor de a se integra în societatea britanică.

Întrebat ce legi privind discriminarea crede că ar trebui abolite, liderul UKIP a declarat: “Multe dintre ele. Cred că angajatorul trebuie să fie mult mai liber să ia decizii cu privire la persoanele pe care le angajează“.

Farage a declarat, de asemenea, că apariţia unor islamişti născuţi în Marea Britanie este o “problemă specială“, unii dintre imigranţii musulmani refuzând să se integreze şi generând îngrijorarea populaţiei.

- Advertisement -

Cred că probabil unul dintre motivele pentru care sondajele arată o creştere a nivelului de îngrijorare este faptul că oamenii văd o a cincea coloană care trăieşte în ţara noastră, care ne urăşte şi vrea să ne ucidă“, a declarat el pentru Channel 4.

Prin contrast, afirmă el, valurile precedente de imigraţie, precum hughenoţii, evreii şi asiaticii ugandezi s-au integrat în societate, în timp ce au continuat să îşi practice în privat credinţele şi tradiţiile.

[pull_quote_center]Există o problemă specială cu aceste persoane care au venit aici şi care sunt de religie musulmană care nu vor să devină parte a culturii noastre. Aşa că nu există o experienţă anterioară în istoria noastră cu un grup imigrant care să vină în Marea Britanie şi care vrea să schimbe cine şi ce suntem. Din cauza acestui lucru, înainte de toate, sunt îngrijoraţi oamenii[/pull_quote_center] , a explicat el.

Farage a făcut din imigraţie un subiect cheie al campaniei sale electorale, afirmând că partidul va reduce numărul imigranţilor ieşind din Uniunea Europeană, interzicând accesul imigranţilor necalificaţi timp de cinci ani şi instituind un sistem de tip australian bazat pe puncte.

Liderul UKIP a exploatat eşecul premierului David Cameron de a-şi îndeplini obiectivul de reducere netă a imigraţiei la zeci de mii de la sute de mii, datele recente arătând aproximativ 300.000 de persoane.

Un sondaj YouGov arată că 75 la sută dintre britanici cred că imigraţia a fost la un nivel prea ridicat şi doar 2 la sută cred că aceasta a fost la un nivel prea scăzut. Cercetările efectuate de ComRes şi ITV arată că UKIP este mai de încredere decât alte parte în privinţa imigraţiei.

- Advertisement -
Sourcemediafax

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: