2 C
London
Friday, January 28, 2022
2 C
London
Friday, January 28, 2022

Nigel Farage bea şi fumează prea mult, dar nu este rasist

[quote_box_center]După ce a înregistrat un succes răsunător la alegerile europarlamentare, Nigel Farage, liderul UKIP (Partidul Independenţei) din Marea Britanie, a devenit ţinta tuturor ziarelor dornice să afle detalii neştiute despre el[/quote_box_center]

Nigel Farage UKIP a dezvăluit că nu vrea să aibă vecini români

Eurosceptic până în măduva oaselor, Farage a făcut recent un comentariu dur la adresa românilor, spunând că nu ar vrea să ne aibă vecini, pentru că naţia noastră e predispusă la infracţiuni.

- Advertisement -

Cum el a fost prea ocupat să dea interviuri, sarcina i-a revenit soţiei, Kirsten, de origine germană. Ea s-a declarat îngrijorată că stilul de viaţă “agitat” al soţului ei – care sare peste mese, bea prea mult şi fumează – îşi va pune amprenta asupra politicianului.

Nigel Farage se scuză pentru comentariile jignitoare la adresa românilor

[pull_quote_center]Pe de altă parte, ea şi-a apărat rolul de secretară a lui Farage – plătită din banii contribuabililor, cu 27.000 de lire sterline anual, din alocaţiile de parlamentar ale acestuia – povestind că a lucrat de multe ori până târziu şi că soţul ei nu se descurcă deloc cu calculatorul[/pull_quote_center]

Un dentist roman din Marea Britanie il infrunta pe Nigel Farage

Pe de altă parte, Kirsten susţine că Nigel este un om de familie liniştit, căruia îi place să se relaxeze, să taie iarba şi să ducă gunoiul.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: