9.2 C
London
Friday, October 22, 2021
9.2 C
London
Friday, October 22, 2021

NHS trimit sute de teste în Germania, deoarece rezultatele revin de două ori mai repede

Un centru de testare a coronavirusului din Marea Britanie a rămas gol astăzi – întrucât NHS trimit sute de teste în Germania, deoarece rezultatele revin de două ori mai repede.

Doar 75 de persoane au fost testate în centrul de testare Chessington World of Adventures, care a fost închis pentru prânz din cauza lipsei de oameni.

- Advertisement -

Testele efectuate de Public Health England (PHE) pot dura până la patru zile pentru a prezenta probele, pe cand laboratoarele germane preiau și prelucrează testele în aceeași zi. Personalul NHS își obține rezultatele la doar două zile mai târziu din Germania, jumătate din termenul oferit in UK.

Totalul testelor zilnice britanice pentru virus a fost 10.657 în ziua de miercuri. Vor trece câteva săptămâni până când vom atinge nota de 25.000 promisă de premier, în același timp Germania efectuează deja 70.000 pe zi.

Se estimează că 85 la sută din personalul NHS autoizolat ar putea reveni la serviciu, dacă nu se găsesc simptome.

Secretarul de sănătate, Matt Hancock, a declarat că dorește 100.000 de teste zilnice până la sfârșitul lunii, ca parte a unei noi strategii pentru a combate epidemia Coronavirus în Marea Britanie.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: