4.9 C
London
Saturday, November 27, 2021
4.9 C
London
Saturday, November 27, 2021

Multă lume nu mai comunică și se tem de a aborda pe cineva pe stradă

Ești singur/ă și te-ai înregistrat la matrimoniale în UK? Nu contează cine ești și de unde vii sau locația unde sunteți. Contează mai ales pentru femeile singure și emotive să se ferească de anumite aspecte.

Din cauza amplificării mijloacelor informationale și computerizate, multă lume nu mai comunică și se tem de a aborda pe cineva pe stradă, baruri sau cluburi pentru că, în general băieții se tem de un refuz din partea sexului opus.

E binecunoscut și faptul cum se poartă femeile britanice cu est-europenii și mulți băieți români care știu că nu au un venit superior în UK, șovăie la o eventuală discuție cu femeile din regat.

Chiar dacă bărbații români judecă modul de comportament al britanicilor, nici românii nu stau mai bine la capitole similare cu cetățenii acestei țări.

- Advertisement -

Sunt multe din cazuri în care fetele și femeile devin mai inabordabile, stând cu căștile pe urechi și “aruncate” în lumea lor virtuală cu telefoanele mobile, ceea ce participă nemijlocit la fenomenul de însingurare de-o parte și de alta.

Aceste cazuri au împânzit website-urile de matrimoniale în care, din păcate, femeile așteaptă perechea potrivită. Pe lângă faptul că multe din website-urile gratuite de matrimoniale sunt “scam” (în traducere, la plesneală), acestea sunt cele mai vânate din pricina păcălelilor la propriu care au loc virtual intre participanți.

Cele mai des întâlnite sunt escrocheriile care se fac mai ales din partea băieților și care se profită de slăbiciunile femeilor, cerând după mai multe discuții pe o perioadă de timp, bani.

A fost un caz al unei britanice care recent a căzut pradă în minus cu 120.000£ din pricina unui bărbat care a sedus-o cu probleme “fantasmagorice” și pentru care juca lovit plin de probleme. Mai precis respectivul a jucat pe cartea șantajului sentimental.

Și nu este singurul caz. Sunt multe, chiar foarte multe astfel de cazuri.

Cele mai sugestive idei pe care le putem da în astfel de situații din partea femeilor, este ca acestea să fie cumpătate. Desigur, multe românce înregistrate pe website-uri de matrimoniale, nu se poate spune că sunt ușor de prostit. Însă, după o anumită vârstă, “purisancele” (vorbă populară care înseamnă femei trecute de 40 de ani) sunt foarte îngrijorate că vor rămâne singure.

Însă nu este așa în cazul în care acestea vor să comunice mai deschis cu bărbații.

Și până la urmă orice femeie poate fi deschisă cu oricine până la bani. Acolo depinde doar de dumnealor cât la sută este credibilă “lovitura” pe care a suferit-o un subiect. Începând de la poze pe internet ale băieților și până la întâlnirea reală cu aceștia, femeile care se simt singure și vor să găsească un bărbat, trebuie să deschidă bine ochii la ce capcane pot apărea. Pentru că, chiar dacă vor fi judecate ulterior că se vor băga prea mult în viața unui viitor partener, doamnele trebuie să fie înțelese că au nevoie de un om lângă acestea și doresc fapte. Deoarece în cazul unei întâlniri exclusive pentru sex, sigur nu vor duce lipsa.

Material făcut de Oliver Armand Superblackbird

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: