10.1 C
London
Thursday, December 16, 2021
10.1 C
London
Thursday, December 16, 2021

Mr Bean, a facut un profit urias după vanzarea masinii personale

Rowan Atkinson, celebru in toata lumea pentru interpretarea lui Mr Bean, a facut un profit urias după vanzarea masinii personale cu uriasa suma de 8,000,000 de lire sterline.

Actorul a cumparat supercar-ul McLaren F1 in anul 1997 cu aproximativ £ 540,000, o suma imensa pentru un autovehicul la acea vreme.

In anul 2011, “Mr. Bean” a intrat cu bolidul într-un gard, reusind sa avarieze destul de serios bijuteria pe patru roti. Compania sa de asigurări a oferit atunci despagubiri pentru reparatii in valoare de 910,000 de lire sterline. Suma este considerata a fi cea mai mare despagubire oferita pentru pagube materiale.

- Advertisement -

Dar în timp ce majoritatea masinilor isi pierd din valoare atunci cand sunt implicațe într-un accident, McLaren F1 al actoruli britanic a continuat să creasca in valoare.

[pull_quote_center]Toata lumea este foarte multumita de vanzare. Au existat cumparatori interesati din intreaga lume dar in cele din urma, masina a ajuns in posesia unui britanic.
Este una dintre cele mai mari tranzactii de acest gen din Marea Britanie. Rowan este mulțumit, dar si putin trist. A parcurs doar 40,000 mile cu masina.[/pull_quote_center]

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook sau urmati-ne pe Twitter.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: