4.5 C
London
Sunday, January 16, 2022
4.5 C
London
Sunday, January 16, 2022

Motive ţigăneşti la Săptămâna Modei de la Londra

Imprimeurile florale, de inspiraţie gypsy, plasticul şi dantela s-au numărat printre tendinţele impuse în cadrul Săptămânii Modei de la Londra, pentru sezonul de primăvară-vară 2016.

Săptămâna Modei de la Londra, desfăşurată între 18 şi 22 septembrie, a transformat capitala Marii Britanii într-o scenă uriaşă pentru case de modă precum Erdem, Burberry, Mary Katrantzou, Vievienne Westwood şi Maison Margiela. Designerii şi-au prezentat colecţiile în decoruri grandioase, trasând liniile tendinţelor pentru sezonul cald al anului următor.

Una dintre trăsăturile comune în cazul celor mai multe dintre creaţiile prezentate este uşurinţa cu care acestea pot fi purtate pe stradă, stilul lor fiind unul extrem de lejer şi de „cuminte‟, după cum au observat editorii revistei „Vogue‟. De asemenea, imprimeurile bogate, gipsy, şi culorile electrice au făcut senzaţie în rândul pasionaţilor de modă.anunturiuk.com Motive-ţigăneşti-la-Săptămâna-Modei-de-la-Londra-gipsy-colouranunturiuk.com Motive-ţigăneşti-la-Săptămâna-Modei-de-la-Londra-gipsy-colour

- Advertisement -

Bloggerul de modă Carmen Negoiţă se numără printre românii care au ajuns la
Săptămâna Modei de la Londra. În prima zi a festivalului, aceasta a optat pentru o fustă în nuanţe metalice, jachetă verde strânsă în talie, un clutch (n.r. poşetă de tip casetă) şi o pereche de sandale purtate cu şosete.

Verde kaki este una din marile tendinţe ale toamnei. Ca şi sfaturi pentru sezonul toamnă-iarnă 2015/2016, vă recomand să purtaţi nuanţe măslinii, portocaliu, texturi metalizate, sandale şi pantofi cu şosete atât cât vremea vă permite‟, menţionează Carmen Negoiţă.

Imprimeuri de inspiraţie ţigănească

Designerul de origine greacă Mary Katrantzou a impresionat-o pe exigenta Suzy Menkes, critic de modă şi editor la revista „Vogue‟, graţie colecţiei prezentate la Săptămâna Modei de la Londra. „Când Mary Katrantzou mi-a spus că s-a gândit la filmul «Vremea ţiganilor» atunci când a conturat această colecţie, mă aşteptam să văd cu totul şi cu totul altceva. În schimb, am văzut culori, imprimeuri şi un proces creativ profund în spatele creaţiilor ei intense, dar, printr-un miracol al colecţiei purtabile‟, a precizat Menkes.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: