15.6 C
London
Tuesday, June 22, 2021
15.6 C
London
Tuesday, June 22, 2021

Ministru britanic infectat, a descris experienţa sa cu coronavirusul.

Ministrul britanic al apărării, Ben Wallace, a vorbit despre experienţa prin care a trecut cât timp a fost bolnav de COVID-19, povestind că a fost “groaznic ca naiba” şi că virusul l-a secătuit de energie, i-a redus voinţa şi l-a făcut să-şi piardă temporar simţurile gustului şi mirosului.

Întrebat la postul Sky News cum a fost să fie bolnav de COVID-19, Wallace a răspuns:

- Advertisement -

Groaznic ca naiba, dacă vreţi purul adevăr. Nu a fost grav, dar te epuizează mental pentru că vine şi pleacă“, a povestit ministrul, care a fost infectat cu coronavirus la sfârşitul lui martie.

Am stat singur în apartamentul meu din Londra timp de opt zile şi mi-am pierdut gustul şi mirosul, şi e un soi de secătuire de energie care îţi reduce voinţa. Dar apoi a dispărut şi mi-am luat unele precauţii, iar în cele din urmă am revenit la muncă“, a adăugat Ben Wallace.

Pe de altă parte, întrebat la postul de radio LBC dacă Beijingul va trebui să răspundă în ce priveşte informaţiile pe care le-a dat lumii despre epidemia sa declanşată de coronavirus, Ben Wallace a răspuns:

Cred că da. Timpul pentru aceste analize va fi după ce vom avea totul sub control şi vom fi traversat totul şi economiile noastre vor fi revenit la normal“, a afirmat el.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: