10.2 C
London
Wednesday, October 13, 2021
10.2 C
London
Wednesday, October 13, 2021

Mijlocașul echipei Tottenham Londra bătut și jefuit în propria casă

Dele Alli, 24 de ani, a trecut prin clipe de coșmar noaptea de miercuri spre joi. Mijlocașul echipei Tottenham Londra a fost rănit și jefuit în propria casă, notează The Guardian.

În timp ce juca biliard cu niște prieteni și cu iubita lui, Ruby Mae, Dele Ali s-a trezit în casă cu doi tâlhari care aveau fețele acoperite.

- Advertisement -

Ali a fost amenințat, apoi lovit cu pumnul în zona feței. Fratele fotbalistului a încercat să intervină, dar a fost lovit și el. Apoi hoții au început să caute prin casă, fugind după ce au luat bijuterii și două ceasuri scumpe.

Poliția a fost chemată miercuri, 13 mai, la ora 0.35 pentru a raporta un jaf la o adresă rezidențială din Barnet. Doi bărbați au intrat în locuință și au furat bijuterii și ceasuri, înainte de a fugi. Un bărbat care se afla în locuință, în vârstă de 20 de ani, a suferit o leziune facială minoră după ce a fost agresat. Nu a necesitat tratament la spital”, a anunțat Poliția Metropolitană.

După acest teribil incident, Dele Alli a scris un mesaj pe Twitter pentru fani: „“ mulțumesc pentru mesajele de susținere. A fost o experiență oribilă, dar suntem bine cu toții”.

Poliția caută acum să ia urma hoților, misiunea oamenilor legii fiind îngreunată de faptul că, în momentul jafului, aceștia aveau fețele acoperite.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: