12.9 C
London
Friday, October 22, 2021
12.9 C
London
Friday, October 22, 2021

Mii de români nu știu că pot aplica pentru recuperarea de taxe

Mii de români lucrează în Regatul Unit, și plătesc taxe anuale din venit. Tot la fel de mulți nu știu că pot aplica pentru recuperarea acestor taxe.

În perioada în care pandemia a afectat zeci de mii de locuri de muncă, majoritatea oamenilor le-ar prinde bine acest venit suplimentar.

- Advertisement -

Aici intervine firma de contabilitate Delta Accounting UK, care lucrează în exclusivitate cu românii din Regatul Unit, pentru a îi ajuta cu aplicația și cu toate actele necesare.

Fie că ai lucrat ca employed sau ca self-employed, ei te pot ajuta!

Toţi cei care au ales până acum Delta Accounting UK au confirmat deja seriozitatea firmei, de asemenea și anii de experiență pe care îi au în spate.

Această firmă are mii de clienți mulțumiți, acumulați în aproape 20 de ani de activitate și zeci de contabili specializați.

De asemenea, vă pot ajuta și în recuperarea taxelor din anii precedenți, fie că mai lucrați sau nu în Regatul Unit, astfel, aceștia sunt soluția perfectă pentru toți românii.

Cei interesaţi pot obţine detalii pe adresa oficială de Facebook „Delta Accounting UK”, precum şi la numărul de telefon 07312.452.658, unde vor beneficia de consultanță gratuită!

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: