13 C
London
Saturday, January 29, 2022
13 C
London
Saturday, January 29, 2022

Mii de persoane au participat la un marş, sâmbătă, în centrul Londrei (video)

Mii de persoane au participat la un marş, sâmbătă, în centrul Londrei, pentru a manifesta împotriva planurilor Guvernului conservator recent reales de a reduce cheltuielile publice, relatează Reuters în pagina electronică.

Manifestanţii, care au afişat pancarte în care cereau “încheierea austerităţii acum“, s-au adunat în faţa sediului Băncii Angliei, în Cartierul Financiar din Londra, după care au defilat până la Parlament.

Cred că există o nevoie reală de a încheia austeritatea“, a declarat pentru Reuters Anna Rachel, o chelneriţă.

- Advertisement -

[pull_quote_right]Guvernul pare obsedat de tăierea beneficiilor persoanelor tinere aflate în căutare de lucru[/pull_quote_right]

Conservatorii din Marea Britanie au câştigat în mod neaşteptat majoritatea absolută la alegerile desfăşurate luna trecută, după cinci ani de implementare a unor politici axate pe reducerea cheltuielilor publice.

Guvernul britanic a anunţat că intenţionează să scadă cu încă 12 miliarde de lire sterline (aproximativ 19 miliarde de dolari) cheltuielile cu prestaţiile sociale, argumentând că nivelul ridicat al datoriei publice ar face Marea Britanie vulnerabilă în cazul unei noi crize financiare globale.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceputerea

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: