17.1 C
London
Monday, May 9, 2022
17.1 C
London
Monday, May 9, 2022

Metoda prin care hoții de motociclete din Londra sunt arestați de poliție (video)

Poliția Metropolitană din capitala Marii Britanii, Londra, provoacă accidente intenționat pentru a-i prinde pe hoții de scutere sau motociclete.

Oamenii legii nu țin cont că îi pot răni pe hoții de scutere sau motociclete și intră cu mașinile în vehiculele pe care le conduc. În urma impactului, hoții se dezechilibrează de pe mopede și cad pe șosea.

Ulterior, ei sunt aretați, potrivit BBC. Pentru a-i atenționa pe cei care au de gând să fure scutere sau motociclete, polițiștii au lansat pe internet și un clip video în care dovedesc că nu se feresc să-i lovească pe infractori.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Polițiștii șoferi care acționează astfel sunt special antrenați pentru a ținti și pentru a încheia urmăririle, înainte ca hoții sau pietonii să fie răniți.

- Advertisement -

Un hoț care a fost prins cu această metodă are chiar vârsta de 14 ani, iar alți suspecți conduc mopedele furate la viteze amețitoare, de peste 120 de km/h.

Locuitorii Londrei se așteaptă ca noi să intervenim pentru a menține orașul sigur. Polițiștii antrenați special își asumă riscul și fac asemenea acțiuni. Ei decid care este cea mai potrivită tactică pentru a opri un hoț de mopede, în funcție de circumstanțe”, au transmis polițiștii londonezi.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: