13 C
London
Saturday, January 29, 2022
13 C
London
Saturday, January 29, 2022

Membru UKIP acuzat de rasism dupa ce a catalogat imigranţii români drept hoţi

Un activist din cadrul Partidului Independenţei Marii Britanii (UKIP), Richard Crouch, este acuzat că a postat o serie de mesaje cu caracter rasist.

El a catalogat imigranţii români drept “hoţi“, motiv pentru care formaţiunea xenofobă britanică a lansat o investigaţie în acest caz, potrivit Daily Mail.

Richard Crouch, care a fost candidat al partidului UKIP într-un scrutin municipal, a folosit expresii obscene, pe pagina sa de Facebook, despre oraşul britanic Leicester şi despre imigranţii care trăiesc în acest oraş.

- Advertisement -

Crouch îi cataloga drept “talibani” pe imigranţii asiatici din Leicester, iar pe români îi considera “hoţi din buzunare“.

Richard Crouch susţine că mesajele – apărute pe pagina sa de Facebook în perioada martie-decembrie 2013 – sunt rezultatul unui atac al hackerilor.

[pull_quote_center]Nu am scris niciodată aşa ceva. Sunt total dezgustat de aceste afirmaţii, sunt nişte mesaje răutăcioase. Am sesizat poliţia şi mi-am închis acel cont de Facebook la recomandarea poliţiei[/pull_quote_center] , a explicat activistul UKIP.

Partidul xenofob şi populist UKIP a anunţat declanşarea unei investigaţii în acest caz.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: