18.9 C
London
Saturday, July 2, 2022
18.9 C
London
Saturday, July 2, 2022

Meghan Markle, pe lista celor mai influente femei din Marea Britanie

Meghan Markle a fost inclusă pe lista celor mai influente 25 de femei din Marea Britanie, potrivit topului publicat de revista UK Vogue care a salutat faptul că fosta actriţă construieşte o nouă identitate monarhiei britanice, potrivit Reuters.

Soţia prinţului Harry, Markle, care acum deţine titulatura de ducesă de Sussex, a fost inclusă, alături de politiciana scoţiană Ruth Davidson, creatoarea de modă Stella McCartney şi autoarea seriei Harry Potter J.K. Rowling, în numărul special al publicaţiei ”The Vogue 25”, dedicat celor mai influente femei din divertisment, ştiinţă, politică, media sau justiţie.

Markle, a cărei ceremonie de căsătorie desfăşurată luna aceasta la Castelul Windsor a fost urmărită de milioane de persoane din lumea întreagă, a fost prezentată ca fiind ”una dintre cele mai cunoscute personalităţi feminine din lume”.

- Advertisement -

Influenţa sa depăşeşte numeroasele articole din media dedicate stilul său. Din postura de activistă feministă metisă din Statele Unite contribuie la construirea identităţii monarhiei pentru secolul al XXI-lea”, a scris ediţia britanică a revistei Vogue pe pagina sa.

Publicaţia a apreciat-o pe Ruth Davidson, lidera Partidului Conservator scoţian, pentru ”personalitatea plăcută şi ideile progresiste” şi a spus că McCartney conduce ”una dintre cele mai vizionare şi puternice case de modă independente”.

Pe lista celor mai influente femei, care cuprinde personalităţi cu vârste cuprinse între 22 şi 73 de ani, se numără avocata specializată în drepturile omului Amal Clooney, cântăreaţa Dua Lipa, top-modelele Adwoa Aboah şi Edie Campbell şi şefa de operaţiuni a clubului de fotbal Manchester United, Collette Roche.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: