18.4 C
London
Monday, June 27, 2022
18.4 C
London
Monday, June 27, 2022

McDonald’s testează un prototip pentru ieşirile în oraş în perioada pandemiei

Deservirea va fi cu totul diferit după această pandemie, iar operatorul lanţului fast food McDonald’s se numără printre primii care au anunţat schimbările ce vor fi făcute de companie în noul context.

Dintr-un articol al publicaţiei americane Inc. reiese că McDonald’s testează deja un prototip pentru ieşirile în oraş în perioada pandemiei.

- Advertisement -

În Olanda, unul dintre restaurantele din oraşul Arnhem a fost deja reechipat pentru noua lume.

Pe măsură ce te apropii, cercuri mari, galbene, marchează distanţa socială aprobată între un client şi celălalt. Chiar înainte de a intra în restaurant, se află o staţie de spălat pe mâini. Fiecare client trebuie să îşi spele mâinile câte 20 de secunde înainte de a intra”, scriu jurnaliştii de la Inc.

Apoi, eşti întâmpinat de o gazdă de restaurant în stil vechi – ea se află în spatele unui ecran.

Gazda poartă mănuşi, dar nu şi mască. Oferă apoi clienţilor un semn de plastic pe care se află numărul pe care îl ocupă într-un rând de aşteptare. Apoi, clienţii se apropie de un ecran digital prin intermediul căruia îşi plasează comanda. După ce fac acest lucru, se aşază la o masă.

Imediat după ce se îndepărtează de touchscreen, un angajat îl dezinfectază. Semne de avertizare despre respectarea distanţei fizice se află peste tot. 

Mâncarea soseşte într-un dispozitiv asemănător celor de servire a preparatelor chinezeşti.

Acesta permite o experienţă de preluare a preparatelor fără contactarea altor persoane, în care clienţii pur şi simplu îşi ridică mâncarea de pe un dispozitiv, care este ulterior din nou dezinfectat, după ce ei îşi termină masa.

În momentul în care clienţii pleacă, masa este dezinfectată, pregătită pentru următorul client.

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat pentru Reuters că lanţul speră să păstreze o parte din atmosfera de restaurant şi în context pandemic.

Totuşi, a precizat că „Sunt schimbări radicale, dar sperăm să le facem într-o formă în care clienţii să nu le observe prea mult”.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: