11.6 C
London
Sunday, November 14, 2021
11.6 C
London
Sunday, November 14, 2021

Material incediar despre coruptia rin Romania prezentat de Al Jazeera TV (video)

Postul Arabic nu prezintă doar aspecte ale corupției aflate la vârful puterii politice și economice din ultimi 26 ani.

Sunt trecute în revistă video atât corupția din sănătate, sărăcia cruntă în care trăiesc o parte dintre cetățenii acestei țări, problemele de migrație, cât și eforturile activiștilor din societatea civilă de a se angaja în schimbările pe care le așteptăm cu toții: mai puțină corupție, mai multă dezvoltare economică, un vis de secole: bunăstare pentru cetățenii acestei tari.

Glenn Ellis, care o glorifică pe Laura Codruța Kovesi. El scrie că sub formidabila conducere a procurorului șef al DNA și cu sprijinul public al noului președinte al Romaniei Klaus Iohannis, imposibilul a devenit posibil: după decenii de corupție cei aflați în elita politică a țării și acuzați de acte de corupție au ajuns în spatele gratiilor. ” Even the country’s prime minister has just been indicted.”, mai scrie jurnalistul.

Da, mulți dintre ei sunt intrați după gratii, puțini rămași acolo. Au devenit scriitorii.. Din nefericire. Din nefericire sunt liberi, gata să-și continue activitățile criminale fără pic de rușine sau teamă de legile tarii. Conturile sunt pline, neamurile aranjate, amantele s-au amanții la fel.

Economia ROMANIEI ESTE  la pământ, cetățenii risipiți prin lumea largă se perinda jumatate din populatia tarii

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceblogspot

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: