16.2 C
London
Tuesday, June 15, 2021

Mărturisiile şocante ale unei paciente din Marea Britanie

- Advertisement -

O tânără din Marea Britanie, sănătoasă și cu o formă fizică excepțională, a descris experiența ei îngrozitoare cu coronavirus, după ce a petrecut câteva zile de în spitalul plin de persoane care se luptă cu această boală. 

Jess Marchbank, în vârstă de 32 de ani, a spus că simptomele ei au început cu o durere în gât, înainte de a fi dusă în grabă la spitalul din Barnstaple și băgată într-o cabină de izolare, unde a stat trei zile.

Jess a simţit la început o durere în gât , iar starea ei s-a deteriorat repede.

- Advertisement -

Ea a spus că simptomele “au apărut într-o clipă” și că a fost dusă în spital de paramedici înainte de a fi pusă într-o cabină de izolare. Acum Jess s-a întors acasă și și-a revenit din afecțiuneavertizându-i pe alții să respecte regulile de izolare și să ia în serios infecţia cu Covid-19.

Postând imagini cu calvarul ei pe Facebook, femeia a spus: “Eu sunt livrată înapoi la ușă după o ședere de trei zile la spitalul Barnstaple, cu coronavirus confirmat. Mă simt destul de emoționantă, mulțumită, uimită și foarte copleșită că sunt în stare să părăsesc spitalul în viață și nu într-o cutie”

Am 32 de ani, sunt în formă și sănătosă, fără condiții medicale subiacente. Saturațiile mele de oxigen erau de 80% în aer și corona îmi bătea complet fundul. Atunci lumea s-a rugat și iată-mă, fără să o înaripez, zdrobind absolut virusul, şi ducându-i direct în iad

Dacă credeți că această izolare este rea și ignorați îndrumările pentru că “sunteţi proști“, atunci permiteți-mi să vă spun acest lucru, fiind complet izolați de oamenii pe care îi iubiți și nu știți când (sau dacă) îi îmbrățișez din nou, este mult mai rău. 

Dacă nu o poți face singur, fă-o pentru bunica și bunicul tău, prietenul tău imunocompromis, acel copil mic cu fibroză chistică, mămica cu hipertensiune arterială, tatăl tău cu diabet“, a adăugat aceasta. 

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news