10.3 C
London
Saturday, November 20, 2021
10.3 C
London
Saturday, November 20, 2021

Mărturiile unei românce: “Ne obligă să declarăm că a murit de coronavirus”

Mărturiile terifiante ale unei românce: „L-au băgat în sac și au spus că trebuie să declarăm că a murit de coronavirus”

Elena și-a pierdut de curând un membru al familiei, iar acum face dezvăluiri tulburătoare despre felul în care autoritățile gestionează situația.

O româncă face dezvăluiri cutremurătoare în ceea ce privește situația generată de pandemia de coronavirus în țara noastră.

- Advertisement -

Femeia susține că autoritățile o obligă să declare că o rudă de-a ei a murit de coronavirus.

„Îți obligă familia să spună că a murit de corona”

Elena a povestit cu disperare evenimentul pe pagina de Facebook. Potrivit femeii, la scurt timp după ce au anunțat decesul unui membru din familia ei, cadavrul a fost pus într-un sac și nu i-a fost permis să îl ridice, numai în cazul în care declara că a murit de coronavirus. 

”Poate că aveam îndoieli, când auzeam săptămânile trecute că în cazul în care vei avea nenorocul să mori în această perioadă, îți obligă familia să declare că a murit de CORONA.

Exact asta s-a întâmplat și în familia noastră. Ne-au ridicat persoana decedată într-un sac spunând că trebuie să declarăm că a murit de coronavirus.

Nu vom face asta mincinoșilor, cu tot fake-ul vostru! Corona!De două luni, toată lumea moare de corona, nimeni de altceva. Pe bune???? Ați zăpăcit o lume cu știri false, ne distrugeți psihic, gunoaielor”, a scris Elena pe Facebook.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: