5.2 C
London
Thursday, January 13, 2022
5.2 C
London
Thursday, January 13, 2022

Mari probleme cu eliberarea pasapoartelor in Marea Britanie

[quote_box_center]Sistemul de eliberare a pasapoartelor din Marea Britanie se confrunta cu mari probleme. Toata aceasta situatie pune in pericol securitatea nationala, dar si vacantele britanicilor, care isi vor primi pasapoartele mult mai tarziu decat se asteptau.[/quote_box_center]

Mare atentie daca ti-ai facut deja planuri pentru vacanta! Purtatorul de cuvant al imigratiei fortei de munca, a declarat pentru skynews, ca cel mai probabil englezii isi vor pierde vacantele, deja existand aproximativ 400 de cazuri in care oamenii s-au sesizat fiind ingrijorati cu privire la pasapoartele lor.

- Advertisement -

Sistemul se confrunta la ora actuala cu aproape jumatate de milion de cazuri restante, ceea ce inseamna ca britanicii nu-si vor primi documentele la timp. De asemenea datorita acestor probleme, exista ingrijorari serioase cu privire la imigratie, dar mai ales cu privire la securitatea frontierelor.

[pull_quote_center]De obicei dureaza aproximativ trei saptamani pentru a obtine pasaportul in Marea Britanie, dar se pare ca in situatia actuala procedura poate dura de doua ori mai mult. Totusi pentru situatii de urgenta, oamenii sunt sfatuiti sa plateasca pana la 55 de lire, pentru a primi documentele la timp.[/pull_quote_center]

Oficiul pentru pasapoarte este depasit de numarul solicitantilor. Din ianuarie anul acesta se pare ca au fost depuse cu 300.000 mai multe cereri decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Dar care sunt cauzele care au dus la aceste probleme? Sindicatele considera ca toata aceasta situatie de criza a fost determinata de taierea locurilor de munca in randul celor ce lucrau pentru oficiul de eliberare a pasapoartelor.

De asemenea, Uniunea Serviciilor Publice si Comerciale este de parere ca adevarata cauza a acestei crize este pierderea celor peste 300 de locuri de munca din ultimii cinci ani, dar si inchiderea oficiilor importante.

- Advertisement -
Sourcesky

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: