16.1 C
London
Wednesday, October 27, 2021
16.1 C
London
Wednesday, October 27, 2021

Marea Britanie va permite parteneriatele civile şi între persoanele heterosexuale

Toate cuplurile din Marea Britanie vor putea să intre într-un parteneriat civil sau să se căsătorească, a anunţat prim-ministrul britanic, Theresa May, scrie Politico.

Această schimbare a legii ajută la protejarea intereselor cuplurilor de sex opus care vor să îşi oficializeze relaţia, dar nu vor neapărat să se căsătorească. Prin faptul că am extins parteneriatele civile, ne asigurăm că toate cuplurile, fie de acelaşi sex sau de sex opus, au aceleaşi opţiuni în viaţă”, a declarat May pentru London Evening Standard.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Cuplurile de acelaşi sex din Marea Britanie pot deja intra în parteneriate civile sau să se căsătorească, însă cuplurile heterosexuale nu aveau varianta parteneriatului civil până în prezent.

În iunie, Curtea Supremă din Marea Britanie a hotărât că acest sistem încalcă prevederile Convenţiei Europeane privind Drepturile Omului.

- Advertisement -

Guvernul britanic a informat că există peste 3,3 milioane de cupluri necăsătorite în Marea Britanie care locuiesc împreună, dar nu beneficiază de aceleaşi protecţii.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: