19.4 C
London
Thursday, June 24, 2021
19.4 C
London
Thursday, June 24, 2021

Marea Britanie va organiza patru turnee de tenis în luna iulie

Federaţia britanică de tenis (LTA) va organiza patru turnee în luna iulie pentru jucătorii săi, ca soluţie de a compensa suspendarea circuitelor profesioniste din cauza pandemiei de coronavirus.

Turneele se vor desfăşura între 3 şi 26 iulie, sub rezerva confirmării respectării cerinţelor guvernului în materie de sănătate.

- Advertisement -

„Încă din timpul crizei provocată de coronavirus, noi am lucrat incredibil de greu pentru a susţine jucătorii noştri, arenele, antrenorii şi oficialii în aceste timpuri foarte provocatoare. Sunt încântat să anunţ azi că următoarea fază a reveniri tenisului de elită va fi în luna iulie.”, a declarat directorul executiv într-un comunicat.

Turneele din circuitul britanic se vor desfăşura, pe durata a câte trei zile, de vineri până duminică, la Centrul naţional al LTA de la Roehampton.

Vor participa 16 jucători şi 16 jucătoare.

Două dintre turnee sunt de categoria Premier și oferă premii totale de 16.000 lire sterline. Alte turnee ar putea fi organizate în luna august, dacă suspendarea internaţională a circuitelor va fi prelungită mai departe.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: