18.4 C
London
Monday, June 27, 2022
18.4 C
London
Monday, June 27, 2022

Marea Britanie se pregăteşte de impactul cu furtuna Callum

Furtuna Callum începe să îşi facă simţită prezenţa în unele zone din Marea Britanie unde, potrivit prognozelor meteorologice, se va manifesta vineri si sambata prin ploi însemnate cantitativ şi viteze ale vântului de peste 110 de kilometri la oră, relatează Press Association preluată de Agerpres.

Ploile torenţiale ar putea pune în pericol viaţa oamenilor, a indicat Met Office, care a emis o avertizare cod galben pentru un interval de 36 de ore, ce vizează regiunea Ţara Galilor unde ar putea ploua în 48 de ore cât într-o lună.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Cantităţile însemnate de precipitaţii prognozate ar putea provoca întreruperi în furnizarea energiei electrice în unele comunităţi, iar rafalele de vânt riscă să perturbe activităţile obişnuite în zonele vestice din Marea Britanie.

- Advertisement -

Met Office a emis o serie de avertizări meteorologice valabile inclusiv pentru zone din Scoţia şi Irlanda de Nord. Totodată, mai multe alerte de inundaţii sunt în vigoare în sud-vestul Angliei şi în Ţara Galilor.

Cantitatea totală de precipitaţii ar putea ajunge până la 150 milimetri în Brecon Beacons din Ţara Galilor, aproape de media lunară de 170 milimetri.

Viteze ale vântului între 80 şi 100 de kilometri la oră şi rafale de peste 110 kilometri la oră sunt prognozate în majoritatea regiunilor expuse.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: