2.6 C
London
Friday, January 28, 2022
2.6 C
London
Friday, January 28, 2022

Marea Britanie: Nu mai vrem imigranti, Incep expulzarile

[quote_box_center]Marea Britanie trebuie sa aiba posibilitatea de a limita numarul imigrantilor pentru a ramane in continuare in Uniunea Europeana, a declarat Iain Duncan Smith, secretarul pentru Munca si Pensii.[/quote_box_center]

Potrivit acestuia, migratia necontrolata alimenteaza tensiunile din cadrul comunitatilor, care trebuie sa faca fata unui numar mare de persoane care nu vobesc limba engleza si se poate ajunge la “resentimente” si “tulburari civile“, a declarat Smith pentru The Telegraph.

- Advertisement -

Acesta a insistat ca fiecare tara din UE trebuie sa fie capabila sa impuna “limitari generale, astfel incat sa poti controla numarul oamenilor care vrei sa intre”.

Marea Britanie, cu un pas afara din UE: Pur si simplu nu mai acceptam deciziile CEDO

[pull_quote_center]Germanii, de exemplu, si-ar putea dori sa aiba mai multi (imigrati – n.red.) daca se confrunta cu un deficit al fortei de munca, asa ca ar putea avea mai multi[/pull_quote_center], acesta nefiind insa si cazul Marii Britanii, a afirmat oficialul.

Smith a mai spus ca premierul David Cameron a indicat ca va solicita astfel de limite atunci cand a afirmat, cu ocazia unei conferinte, ca va “obtine ceea ce Marea Britanie are nevoie” si nu va accepta un raspuns negativ din partea Bruxelles-ului.

De asemenea, Smith a anuntat ca noi masuri privind expulzarea din Marea Britanie a cetatenilor din Uniunea Europeana care au solitat fara succes ajutoare sociale vor fi anuntate pana la Craciun.

Cameron a promis ca, pana in 2017, dupa ce va negocia conditii mai bune pentru Marea Britanie, va organiza un referendum pentru ca britanicii sa decida daca vor sa ramana sau nu in Uniunea Europeana.

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: