-0.3 C
London
Monday, November 29, 2021
-0.3 C
London
Monday, November 29, 2021

Marea Britanie intervine virulent în războiul de la Marea Neagră!

Premierul britanic Theresa May a îndemnat Rusia să elibereze navele și echipajele ucrainene sechestrate duminică, adăugând că Londra va continua să militeze pentru impunerea de “sancțiuni adecvate” împotriva Moscovei, informează cotidianul The Independent, citat de Mediafax.

Mesajul nostru către Rusia este foarte clar, ar trebui să elibereze navele și marinarii, să detensioneze situația”, a declarat May, care a afirmat că incidentul din zona Mării Negre este parte a “modelului de comportament rus“.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Liderul Guvernului de la Londra a mai afirmat că Marea Britanie “a fost întotdeauna în fruntea Uniunii Europene militând pentru sancțiuni împotriva Rusiei în legătură cu comportamentul acesteia. Vom continua să cerem ceea ce considerăm a fi sancțiuni adecvate pentru Rusia“.

Theresa May a completat spunând că “Rusia ar putea alege o cale diferită”.

- Advertisement -

Rusia ar putea sprijini sistemul internațional bazat pe reguli și dacă ar face asta, poziția sa ar fi diferită. Alege să continue cu acest model de comportament“, a completat May.

Ambarcaţiuni ale Serviciului Federal rus de Securitate (FSB) au deschis focul spre trei nave militare ucrainene, capturându-le şi arestând 24 de membri ai echipajelor.

Cele trei nave militare ucrainene se aflau în largul fostei provincii ucrainene Crimeea, anexată de Rusia în anul 2014.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: