6.8 C
London
Monday, January 18, 2021

Marea Britanie intenționează să aloce mai multe fonduri pentru dotarea forțelor militare

- Advertisement -

Marea Britanie intenționează să aloce mai multe fonduri pentru dotarea forțelor sale armate cu avioane de spionaj și drone, a anunțat luni premierul britanic David Cameron, adăugând că, de asemenea, vor fi majorate efectivele forțelor speciale britanice pentru a contracara organizația teroristă Starul Islamic.

Guvernul de la Londra a anunțat săptămâna trecută că va atinge obiectivul fixat de NATO de a aloca 2% din PIB pentru cheltuielile militare până în 2020, un anunț salutat imediat de aliatul său american.

[quote_right]Am dat ordin șefilor de la Apărare și Securitate să examineze modul în care putem face mai mult pentru a contracara amenințarea reprezentată de Statul Islamic și extremismul islamist[/quote_right]

- Advertisement -

Guvernul britanic intenționează să aloce Ministerului Apărării suplimentar 1 miliard de lire sterline anual, inclusiv până în 2020, alte 1,5 miliarde de lire sterline armata urmând să le împartă cu serviciile secrete.

[pull_quote_center]Ca prim-ministru, am pus întotdeauna securitatea națională mai presus de toate. Prin urmare, vom cheltui 2% din PIB pentru apărare, deoarece aceasta va ajuta la securitatea noastră[/pull_quote_center]

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceantena3

ULTIMELE ȘTIRI

Related news