4.2 C
London
Friday, January 21, 2022
4.2 C
London
Friday, January 21, 2022

Marea Britanie este destinaţia de top pentru studenţii modişti din întreaga lume

Marea Britanie este destinaţia de top pentru studenţii modişti din întreaga lume, potrivit clasamentului internaţional în domeniu, Business of Fashion.

Mai exact, universităţile britanice ocupă cinci din cele zece poziţii ale celor mai bune universităţi de modă de pe mapamond.

Central Saint Martins, University of the Arts London, este cea mai de succes universitate de modă din lume pentru studii de licenţă şi a doua cea mai bună pentru cursuri post-universitare, după The Royal College of Art, potrivit publicaţiei Times Higher Education.

- Advertisement -

În schimb, Kingston University din Surrey ocupă locul trei pe lista universităţilor care oferă cele mai bune studii de licenţă, după Bunka Fashion College din Tokyo.

În rest, Statele Unite îşi adjudecă majoritatea poziţiilor din clasamentul pentru studii deanunturiuk.com Marea-Britanie-este-destinaţia-de-top-pentru-studenţii-modişti-din-întreaga-lume2 licenţă, cu Parsons The New School for Design şi Fashion Institute of Technology, ambele în New York.

De asemenea, The London College of Fashion ocupă locul patru în clasamentul studiilor post-universitare, fiind surclasată de Royal Academy of Fine Arts, Antwerp, Belgia.

Universităţile de modă din Europa, America şi Asia au fost clasificate pe baza unei analize a companiei Business of Fashion, ce a presupus colectarea de date statistice, interogarea a peste 4.000 de studenţi şi a 88 de specialişti în resurse umane şi modişti celebri din toată lumea. Calitatea studiilor a fost definită după trei criterii: influenţa globală, experienţa studiului şi valoarea pe termen lung a diplomei.

Sperăm că topul nostru internaţional îi va ajuta pe viitorii studenţi să facă alegeri inspirate, dar şi universităţile de modă să-şi îmbunătăţească oferta educaţională

, a declarat Imran Amed, fondatorul The Business of Fashion.

anunturiuk.com Marea-Britanie-este-destinaţia-de-top-pentru-studenţii-modişti-din-întreaga-lume

În ansamblu, mai bine de un sfert din universităţile de modă din clasamentul celor mai bune studii de licenţă se află în Marea Britanie. Ca medie, universităţile britanice au avut punctaje mai bune decât cele americane sau cele din Italia, bastionul internaţional al modei.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: