7.1 C
London
Wednesday, March 30, 2022
7.1 C
London
Wednesday, March 30, 2022

Marea Britanie e într-o totală instabilitate, vom avea nevoie de vize?

Marea Britanie e într-o totală instabilitate. Nimic nu se ştie până când populaţia nu va vota ieşirea sau rămânerea în Uniunea Europeană. Până atunci, un şef al unui important partid ne avertizează.

Românii va avea nevoie de viză dacă mai vor să meargă în Regat.

Keith Vaz, parlamentar laburist, a declarat pentru mediafax.ro ”  Dacă votăm să ieşim, acest lucru va afecta foarte mulţi oameni. (…) Românii care vor să vină în Regatul Unit ar putea avea nevoie de vize pentru a reveni în UK şi toată cooperarea pe care o avem pe tema migraţiei ilegale, contraterorismului, a luptei împotriva crimei organizate nu se va aplica pentru că depinde de apartenenţa noastră la UE.

Va trebui să ieşim din Europol pentru că este o organizaţie a UE şi vom fi ca Turcia, sau Maroc, sau oricare din aceste ţări care sunt în afara sistemului european.

Cred că este important să rămânem, cred că libertatea de mişcare a fost foarte bună pentru noi. Cei care au venit din România în Marea Britanie au făcut asta pentru a munci, pentru a contribui la economia britanică, mulţi trimit remitenţe înapoi în oraşele de acasă, în Bacău, Piatra Neamţ sau Bucureşti, Constanţa şi este un lucru foarte, foarte bun. Dacă mergeţi în Aeroportul Heathrow sau Luton veţi vedea mulţi oameni călătorind între ţările noastre şi este foarte, foarte bine pentru Europa şi foarte bine pentru economia României.”, a spus laburistul.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: