7.1 C
London
Wednesday, March 30, 2022
7.1 C
London
Wednesday, March 30, 2022

Marea Britanie ar putea oferi asistență pentru răniții în incendiul produs vineri în clubul “Colectiv”

David Cameron a declarat că va analiza propunerea unui parlamentar britanic de punere la dispoziție a unor facilități medicale de pe teritoriul britanic.

Potrivit site-ului www.chroniclelive.co.uk, deputata Anne-Marie Trevelyan din Berwick a ridicat această problemă în parlament în cadrul ‘Orei premierului‘, după ce un medic chirug plastician din circumscripția sa s-a deplasat luni la București pentru a-și oferi ajutorul.

Dr. Sarah Pape a întrebat dacă prim-ministrul va lua în considerare oferirea de asistență medicală umanitară concretă pentru răniții arși, prin punerea la dispoziție a unităților pentru arși din Marea Britanie pentru tratarea lor

, a afirmat Anne-Marie Trevelyan.

- Advertisement -

Potrivit site-ului menționat, dr. Pape a declarat că România nu este echipată suficient pentru a face față unui număr atât de mare de victime cu răni de această natură.

anunturiuk.com Should Britain offer medical aid to Romania_vote

Mă bucur să aud despre vizita dr. Pape și ajutorul său altruist. Consider că este o sugestie foarte bună să examinăm dacă putem oferi ajutor și sprijin specializat. Voi prelua această sugestie și voi vedea ce se poate face‘, a reacționat David Cameron. ‘Toate gândurile noastre sunt alături de victime și familiile lor‘, a adăugat premierul britanic.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceagerpres

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: