19.9 C
London
Saturday, June 25, 2022
19.9 C
London
Saturday, June 25, 2022

Marea Britanie: Aceleași tarife de până la Brexit pentru Romania, cu Lycamobile

Ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană a eliminat posibilitatea românilor care locuiesc în Regat de a beneficia de tarife accesibile atunci când vor să comunice cu prietenii și rudele lor din România.

De la 1 iulie 2021 însă, familiile celor 730.000 de români care au primit drept de muncă și reședință în Marea Britanie pot ține în continuare legătura cu ei, la același tarif ca și până acum.

Acest lucru este posibil cu ajutorul cartelei PrePay “România Mini” lansată de Lycamobile România, operatorul internațional de telefonie mobile virtuală (MVNO).

- Advertisement -

Cartela România Mini poate fi comandată online, costă 5 Euro și aduce cele mai bune beneficii de pe piața PrePay din România.

Se oferă internet nelimitat, activat prin text GIGABONUS la 3535, minute și SMS-uri nelimitate către toate rețelele naționale, 1000 minute internaționale în 22 de țări, inclusiv USA, Canada (fix/mobil).

Aceste 1000 de minute sunt valabile și pentru convorbiri între rețelele Lycamobile din România și Marea Britanie.

Odată cu Brexit, în timp ce ceilalți operatori de telefonie mobile măresc prețul convorbirilor dintre România și Marea Britanie, Lycamobile păstrează oferta neschimbată prin cartela România Mini, de doar 5 Euro.

În plus, cartela oferă și 100 de minute internaționale pe mobil în rețele din Marea Britanie, Franța, Spania, Italia, Germania și Ungaria și 3,5 GB Internet EU Roaming.

Începând cu 1 Iulie, am ales să păstrăm tarifele internaționale către Marea Britanie pentru a veni în sprijinul conaționalilor noștri stabiliți in Marea Britanie. Lycamobile România va continua să ofere cele mai competitive oferte naționale și internaționale din piața de telecomunicații PrePay. Având prezență în România si Marea Britanie, beneficiul este bidirecțional, atât pentru cei stabiliți în Marea Britanie, cât și pentru familiile lor din România. În a doua parte a anului 2021, ne dorim să oferim clienților noștri beneficiile potrivite fiecăruia la o calitate înaltă și un preț corect, fără perioadă contractuală”, a declarat Mihai-Alexandru Nica, Country Manager Lycamobile România.

Lycamobile facilitează comunicarea a peste 15 milioane de oameni din 23 de țări, prin pachete avantajoase de voce și date.

Misiunea Lycamobile este de a conecta prietenii și familiile din întreaga lume prin intermediul celor mai avantajoase oferte PrePay de pe piață. Cartelele SIM Lycamobile și pachetele PrePay se pot comanda online pe lycamobile.ro.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: