4.8 C
London
Sunday, December 5, 2021
4.8 C
London
Sunday, December 5, 2021

Marea Britanie a extins capacitatea de testare în masă a populației

Guvernul britanic a extins capacitatea de testare în masă a populației și are ca țintă 100.000 de teste pe zi. A pus la dispoziție o platformă specială unde lucrătorii din zonele cheie pot face rezervări. În prima zi site-ul a fost luat cu asalt, iar azi s-a închis după câteva minute la secțiunea kiturilor de testare la domiciliu.

Marea Britanie a înregistrat 20.000 de decese din cauza noului coronavirus.

- Advertisement -

Testele pentru coronavirus din Marea Britanie pentru așa numiții lucrători din zonele cheie și familiile lor pot fi rezervate online prin intermediul unei platforme puse la dispoziție de guvern.

La câteva ore de la lansarea programului, au fost 46.000 de accesări.

Specialiștii estimează ca Marea Britanie înregistrează un vârf al pandemiei, iar guvernul de la Londra a crescut capacitatea de testare în masă a populației.

Au fost puse la dispoziție kituri de testare la domiciliu și testări din mașină, în afara celor clasice.

Portalul a fost redeschis azi, iar în 15 minute s-au epuizat rezervările pentru noile kituri de testare la domiciliu în Anglia. Într-o oră au fost rezervate și testele disponibile din mașină. Mai sunt locuri doar pentru Scoția.

În ultimele 24 de ore au murit 813 persoane, Marea Britanie devenind, după SUA, Italia, Spania și Franța, țara cu cele mai multe decese provocate de noul coronavirus.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: