7 C
London
Wednesday, March 30, 2022
7 C
London
Wednesday, March 30, 2022

Marcel Pavel îi cumpără fetiței rochițe de la Londra

[quote_box_center]Pe 1 iulie, Marcel Pavel ar fi trebuit să petreacă de ziua fiicei sale, Iuvenalia, care va împlini un an. Conform obiceiului din străbuni, la această vârstă, fetiţelor li se rupe turta de către naşi.[/quote_box_center]
Doar că Marcel Pavel şi soţia lui, Violeta, vor spune pas acestei tradiţii. Şi asta din cauza solistului, care, pe 1 iulie, va fi departe de casă.

“[pull_quote_center]Voi avea un concert în Londra, unde voi sta vreo trei zile. Voi cânta alături de Nicolae Botgros şi de Iuliana Tudor. Vreo trei zile voi fi plecat de acasă, aşa că nu ştiu cum voi face cu turta fetiţei noastre[/pull_quote_center]”, a declarat Marcel pentru Libertatea.

- Advertisement -

Solistul nu vrea ca ruperea turtei fiicei sale să aibă loc mai devreme, ca urmare va amâna totul pentru o altă dată, pe care o va stabili în funcţie de spectacolele sale.

“[pull_quote_center]Dar, dacă tot voi fi la Londra, voi cutreiera magazinele pentru a-i lua fetei mele cadouri. Şi soţia mea, şi cei doi băieţi ai noştri vor primi câte ceva, fireşte[/pull_quote_center]”.

>>> Detalii Concert <<<

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: