9.2 C
London
Saturday, January 29, 2022
9.2 C
London
Saturday, January 29, 2022

Mai ieftin sa faci naveta din Polonia decat sa locuiesti la Londra

Jonathan Davey, un student din Marea Britanie, s-a mutat in Gdansk, Polonia, pentru a economisi bani deoarece este mai ieftin pentru el sa traiasca acolo si sa faca naveta la facultate in Londra, scrie mirror.co.uk.

Din cauza chiriilor foaste mari din Londra, chiar si cetatenii britanici cauta solutii pentru economisirea banilor.

Studentul de 23 de ani din Hampshire, comitat din sudul Angliei, care a realizat ca e mult mai ieftin sa faca naveta decat sa-si gaseasca o locuinta cu chirie in capitala.

- Advertisement -

Partea inedita a povestii este ca, desi ar fi putut opta pentru casa parintilor din Tadley
(doar 75 de km de Londra), Jonathan Davey si-a inchiriat un apartament in … Gdansk, Polonia, adica la aproape 1.300 de kilometri distanta.

In fiecare miercuri dimineata, anunturiuk.com Un-student-face-naveta-1.600-km-din-Polonia-la-Londrael aterizeaza pe aeroportul din Luton, pentru a fi prezent la cursurile de antropologie de la Universitatea din Londra. Pret de doua nopti, doarme la prieteni, pe canapele, iar vineri seara se intoarce cu avionul in orasul de la Marea Baltica.

In Gdansk, studentul englez plateste 180 de euro pe luna si locuieste intr-o pensiune. La Londra, chiria pe o luna l-ar fi costat aproape 1.200 de euro.

Jonathan are abonament la o companie low cost, astfel ca plateste 2.100 de lire sterline pe an pentru drumurile sale. Britanicul spune ca a cochetat cu ideea de a trai la Vilnius, in Lituania, destinatie aproape la fel ieftina cu zborul low-cost, dar n-a gasit zboruri de dimineata. Iar el nu renunta la studii!

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: