8.9 C
London
Saturday, November 6, 2021
8.9 C
London
Saturday, November 6, 2021

Magazin românesc din Londra lăudat de autoritățile locale

Dovezile că românii care s-au mutat din diverse considerente în Marea Britanie sunt, în marea lor majoritate apreciați de localnici nu contenesc să apară.

Familia Cuibari deține de aproape de 10 ani un magazin care vinde haine de firmă în  municipiul Petroșani. Colaborează cu aceleași trei firme, iar afacerile le-au mers bine, cu toate că zona este acum una cunoscută pentru greutățile financiare cu care se confruntă. Datorită succesului românii au decis că trebuie să-și încerce norocul și  să  deschidă un magazin în Londra.anunturiuk.com Magazin-românesc-din-Londra-lăudat-de-autoritățile-locale-

În urmă cu puțin timp, au deschis magazinul Mexton & Foggi în Wood Green, 83 High Road, N22 6BB. Mezinul familiei, BogdanCuibari, a declarat pentru jurnaliștii de la Ziarul Românesc că  magazinul pe care l-au deschis în Londra vinde haine pentru tineret produse în România: „Mexton sunt pe piață de 20 de ani, iar hainele pe care le produce această firmă sunt diferite de ce găsești în supermarketuri. Sunt haine la modă, numai pentru femei, mărimile 6, 8 și 10.

- Advertisement -

anunturiuk.com Magazin-românesc-din-Londra-lăudat-de-autoritățile-locale-La început s-au gândit să deschidă magazinul în celebrul centru comercial Westfield, însă au fost refuzați din cauză că societatea lor comercială nu are un istoric în Anglia. Istoricul de 10 ani al firmei în România nu a contat.

Însă, spune Bogdan, nu s-au lăsat învinși, iar în scurt timp au găsit spațiul din Wood Green, unde au deschis primul magazin. Acum, visul lui este ca în doi ani, după ce va avea un istoric, magazinul să se mute în Westfield și să devină primul magazin de haine 100% românești din cel mai mare mall din Europa.

Deja, consiliul local din Wood Green a declarat magazinul de 100 de metri pătrați al familiei Cuibari drept cel mai frumos din zonă. „Au venit cei de la consiliu și au fost impresionați de ce am făcut aici. Acum vor să ne pună în revista locală și pe pagina de Facebook a consiliului, pentru a promova zona aceasta cu ajutorul nostru”, ne-a spus mândru Bogdan Cuibari.

Cei de la revista locală ne-au întrebat ce sfaturi putem da celor care doresc să facă afaceri aici. Le-am răspuns că trebuie să știi exact ce vrei să faci, să fii realist. Nu este ca în filme, adică deschizi un magazin și gata, ai câștigat la loterie Este ca un maraton, nu ca un sprint. Durează până vei culege roadele”, a mai spus Bogdan.

Toată lumea care cumpără de la noi spune că va mai trece pe aici. Sunt fericiți că am deschis în zonă, pentru că nu exista un astfel de loc, le place magazinul, felul în care l-am amenajat”, a mai declarat  Bogdan Cuibari.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: