12.9 C
London
Friday, October 22, 2021
12.9 C
London
Friday, October 22, 2021

Madonna și Boris Becker, în mijlocul manifestanților de la Londra (video)

Vedeta de 61 de ani s-a alăturat marșului de protest de la Londra, în ciuda faptului că a suferit recent o operație la genunchi. Madonna i-a însoțit pe manifestați ajutându-se de o pereche de cârje, a notat Daily Mail.

Mii de protestatari au ignorat, sâmbătă, 6 iunie, regulile de distanţare socială cerute de guvernul britanic, iar mulţi dintre ei nu purtau măşti.

- Advertisement -

Mulțimea a cerut dreptate pentru George Floyd, americanul de culoare ucis în custodia poliției pe 25 iunie, și pentru toți cei uciși de brutalitatea poliției.

Protestele au avut loc pe o ploaie uşoară, lângă Downing Street, în centrul Londrei, acolo unde se află reședinţa și biroul premierului Boris Johnson.

Printre cei prezenți la miting s-a distins vedeta pop Madonna.

Artista, externată din spital de doar câteva zile, a purtat un tricou Black Lives Matter și o pereche de ochelari de soare supradimensionați pentru a încerca să fie cumva mai puțin vizibilă. Însă a fost recunoscută imediat, iar fotografiile vedetei pop în mulțime au fost împărtășite rapid de fani pe rețelele sociale.

Madonna a fost forțată să anuleze o serie de spectacole din turneul său ”Madame X” la începutul acestui an, din cauza leziunii de la genunchi.

A fost prezent și Boris Becker Alături de Madonna, la mitingul de la Londra a participat și fostul mare jucător de tenis Boris Becker, 52 de ani. Neamțul care a fost antrenat de Ion Țiriac e foarte apropiat de Simona Halep.

Madonna și Boris Becker, în mijlocul manifestanților de la Londra (video)
- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: