18.2 C
London
Wednesday, June 29, 2022
18.2 C
London
Wednesday, June 29, 2022

Madame Tussauds din Londra a reîmbrăcat statuia lui Donald Trump în ţinută de golf

Muzeul Madame Tussauds din Londra, care găzduieşte statui din ceară ale celebrităţilor, a marcat victoria lui Joe Biden în alegerile prezidenţiale din SUA.

Dacă statuia viitorului preşedinte american nu este încă realizată, cea a lui Donald Trump este încă acolo şi responsabilii muzeului au decis să-i schimbe costumul cu o ţinută de golf, potrivit news.ro.

- Advertisement -

Ţinuta face referire la marea pasiune a preşedintelui american, care se afla sâmbătă pe un teren de golf în momentul anunţului înfrângerii sale în faţa lui Joe Biden.

El a mers pe terenul de golf din Sterling, Virginia, nu departe de Washington D.C. şi de Casa Albă, scrie BFM TV.

Donald Trump, numit “cel mai bun preşedinte-jucător de golf al Statelor Unite” de o revistă de specialitate, a petrecut mai mult de patru ore la golf. După ce a încheiat partida, miliardarul republican s-a fotografiat cu un cuplu de proaspăt căsătoriţi.

Muzeul Madame Tussauds din Berlin şi-a exprimat încă de săptămâna trecută sprijinul pentru candidatul democrat Joe Biden aruncând statuia lui Trump la gunoi.

Alegerile americane sunt iminente şi facem loc pentru viitorul preşedinte. Puteţi să-l vedeţi pe Trump în această postură până duminică“, a indicat muzeul pe Instagram.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: