5.3 C
London
Sunday, January 23, 2022
5.3 C
London
Sunday, January 23, 2022

Mădălina Ghenea alături de actorul britanic Michael Caine

Fotomodelul şi actriţa română Mădălina Ghenea filmează alături de legendarul actor britanic Michael Caine, pentru pelicula “Youth”, în regia lui Paolo Sorrentino.

Tabloidul britanic prezintă şi fotografii de pe platourile de filmare ale peliculei “Youth”, în care Mădălina Ghenea defilează în ipostază de Miss Universe pe un podium, în timp ce este admirată de actorul Michael Caine.

- Advertisement -

Mădălina Ghenea, în vârstă de 25 de ani, şi Michael Caine, în vârstă de 81 de ani, fac parte din distribuţia filmului “Youth“, al regizorului italian Paolo Sorrentino, alături de alţi actori cunoscuţi, precum Rachel Weisz, Harvey Keitel, Jane Fonda şi Paul Dano.

Filmul “Youth/ La giovinezza” spune povestea a doi bătrâni prieteni – un dirijor şi compozitor, pe de o parte, şi un regizor, pe de altă parte -, care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce îşi petrec vacanţa în Munţii Alpi. Filmul urmăreşte eforturile celor doi de a se întoarce la cariera lor, precum şi relaţiile pe care le au cu copiii lor, dar şi modul în care aceştia interacţionează cu ceilalţi oaspeţi ai hotelului la care sunt cazaţi.

Youth” este al doilea film în care regizorul italian Paolo Sorrentino lucrează cu actori de limba engleză, după “Rocker Hit: Ochi pentru ochi/ This Must Be the Place“, cu Sean Penn.

Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă, în 2011, în comedia italiană “I Soliti Idioti”, în regia lui Enrico Lando. Ea a jucat şi în filmul “Dom Hemingway“, în regia lui Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law.

Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul “Razzabastarda” de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală în contextul ediţiei din 2012 a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.

Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com şi, de-a lungul timpului, a avut relaţii cu actori faimoşi, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Michael Fassbender, conform informaţiilor apărute în presa internaţională.

- Advertisement -
Sourcegandul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: