10.3 C
London
Tuesday, November 16, 2021
10.3 C
London
Tuesday, November 16, 2021

Luptătorii români participă la o nouă gală de K1 la Londra

Mai mulţi luptători români vor participa la Londra într-o nouă gală Respect World Series, la începutul lunii iulie, informează Agerpres.

A doua gală de K1 Respect World Series se va desfăşura pe 2 iulie în Londra, iar printre luptătorii români care vor intra in ring se numără Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy și Sebastian Ciobanu.

Unul dintre cele mai aşteptate meciuri este cel dintre Andrei Stoica şi Chris Cooper.

- Advertisement -

Andrei Stoica s-a arătat optimist: “Mă pregătesc în fiecare zi, am revenit la forma potrivită pentru meci. Ştiu că nu am un adversar uşor, însă acest lucru mă motivează şi mai mult. Dezideratul nostru este să-i facem mândri pe români indiferent unde luptăm. Mă bucur că ajungem la Londra. Îi aşteptăm atât pe românii care locuiesc în Regat, cât şi pe britanici să ne fie alături. Promitem o seară de neuitat pe 2 iulie“.

Organizatorii promit un show complet. “A doua gală pe care o organizez va avea loc într-o arenă de 5 stele şi aducem în faţa publicului cei mai titraţi luptători din România şi din Europa. Mă bucur enorm când observ interes crescut din partea publicului pentru această gală. Suntem la început de drum şi suntem încrezători că vom deveni una dintre cele mai importante promoţii din lume“, a precizat Alin Panaite, preşedinte Respect World Series.

Managerii noului circuit spun că fac preselecţii pentru a aduna cei mai buni luptători din România, iar interesul tinerilor este unul crescut pentru sporturile de contact. “În sala unde se antrenează vedetele K1 din România vin săptămânal tineri care îşi doresc să fie precum fraţii Stoica sau Benjamin Adegbuy sau alţi eroi. Avem încredere că acest sport are un viitor sigur“, a afirmat Alin Panaite.

Evenimentul se va desfăşura în Copper Box Arena, în Queen Elizabeth Olympic Park, London E20 3HB, de la ora 18,00. Vor intra in ring Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy, Sebastian Ciobanu, Arnold Oborotov, Daniel Sam, Marian Rusu, Claudiu Bădoi, Ciprian Schiopu, Mirel Iacob şi mulţi alţii.

Prima gală Respect World Series a avut loc pe 19 martie la Londra.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: